Работа в условия на COVID-19

Онлайн заявка
Covid-19

Работа в условия на COVID-19

Уважаеми партньори,

Във връзка с настоящото положение в страната и борбата с коронавируса, искаме да Ви уведомим, че Да Транс ООД продължава да работи с нормално работно време за Вас.

Като дългогодишни професионалисти в нашата област ние сме взели всички необходими мерки за борбата и предотвратяване разпространението на вируса, както и за защита на всички наши клиенти и служители.

Нашите колеги са оборудвани и носят предпазни маски и ръкавици, извършват регулярна дезинфекция на автомобилите и себе си с одобрени от МЗ препарати.

Ще продължим да Ви доставяме напълно безопасно всички необходимите консумативи за правилното съхранение на отпадъка от Вашата дейност, в това число – контейнери за остри режещи материали, еднократни контейнери за медицински отпадък, както и всички видове чували за медицински отпадъци!

Не се притеснявайте да ни потърсите. Както досега ние ще отговорим адекватно и по най-бързи възможен начин на Вашите нужди!

Надяваме се скоро обстановката в страната да се подобри и всички да се върнем към нормалното протичане на нашето ежедневи, а до тогава се пазете, бъдете здрави и разчитайте на нас!

Споделете в социалните мрежи

datrans